Varausehdot

TESTPOINT OY:N VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

NÄMÄ EHDOT EIVÄT OLE VOIMASSA PERUUTUSEHTOJEN OSALTA MIKÄLI KYSEESSÄ ON TARJOUSHINTAINEN TUOTE JA ASIASTA ON MAINITTU TARJOUKSEN YHTEYDESSÄ. KYSEISEN TUOTTEEN PERUUTUS KULUT 100%

Testpoint Oy noudattaa alusten sekä catering- ja opastuspalvelujen varaamisessa ja vahvistettujen varauksien peruutuksissa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat voimaan kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas vahvistaa varauksen puhelimitse, sähköpostitse tai kirjallisesti faxilla tai postitse. Asiakkaan on peruttava varaus, jota hän ei aio käyttää.

VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Testpoint Oy lähettää asiakkaalle vahvistetusta varauksesta vielä varausvahvistuksen sähköpostitse tai pyydettäessä faxilla tai postitse. Vahvistuksesta käy ilmi tilauksen sisältö. Mikäli asiakas haluaa muuttaa tilauksen sisältöä, hänen tulee ottaa yhteyttä mahdollisimman pian Testpoint Oy:n toimistoon. Vahvistetun varauksen sisältöä voidaan muuttaa vain, mikäli se on mahdollista ottaen huomioon Testpoint Oy:n muut varaukset kyseiselle päivälle. Testpoint Oy pyytää huomioimaan, että muutokset saattavat vaikuttaa risteilyn lopulliseen hintaan.

Mikäli asiakkaasta johtuvasta syystä risteilyn lähtö myöhästyy ennalta sovitusta tai risteilyn kesto pitenee, Testpoint Oy veloittaa asiakkaalta lisämaksua jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta kyseisen aluksen normaalin tuntiveloituksen mukaisesti. Kuitenkin enintään 15 minuutin myöhästyminen tai risteilyn keston piteneminen sallitaan maksutta. Risteilyn katsotaan päättyneen silloin, kun kaikki matkustajat ovat poistuneet aluksesta.

Testpoint Oy lähettää yritys asiakkaalle laskun risteilyn jälkeen, yli 1000,00€ varauksista myös yritysasiakkailta veloitetaan 20% varausmaksu, jota ei palauteta risteilyn peruuntuessa. Henkilöasiakkaille lähetämme laskun etukäteen. Catering palvelut ynnä muut lisäpalvelut laskuttaa palvelun tarjoava yritys suoraan asiakkaalta. Mikäli asiakas sopii siitä etukätee Testpoint Oy:n toimiston kanssa, voidaan risteily maksaa kokonaisuudessaan tai osittain myös kyseisellä aluksella käteisellä.

PERUUTUKSET

Peruutuspäivä on se päivä, jolloin Testpoint Oy on saanut tiedon peruutuksesta. Jos asiakas osoittaa, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa ollakseen perillä tarkoitettuun aikaan, hyväksytään peruutus vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Mikäli asiakas peruu vahvistetun varauksen alle 2 vuorokautta ennen risteilyä, veloitetaan 90% risteilyn sopimushinnan. Mikäli asiakas peruu vahvistetun varauksen 2-7 vuorokautta ennen risteilyä, veloitetaan 50 % risteilyn sopimushinnasta. Mikäli vahvistettu varaus perutaan 14 vuorokautta ennen risteilyä, mitään kuluja ei veloiteta. Edellä mainittuja peruutusehtoja sovelletaan sekä aluksen vuokraan.

Mikäli asiakas peruu Testpoint Oy:n kautta Testpoint Oy:n yhteistyökumppaneilta tilaamiaan palveluita, noudatetaan kyseisten yhteistyökumppaneiden sopimusehtoja.

KULJETUSEHDOT

Matkustajien ja rahdin kuljetukseen sovelletaan kuljetusehtoja, jotka ovat nähtävissä osoitteessa www.norsoline.com . Kuljetusehdot ovat myös saatavissa Testpoint Oy:n toimistolta. Testpoint Oy:n vastuu on rajoitettu Suomen merilain mukaan.

VALITUKSET

Mahdolliset valitukset on aina tehtävä välittömästi aluksen henkilökunnalle / miehistön jäsenelle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, asiaan ei saada tyydyttävää ratkaisua tai siihen liittyy korvausvaatimus, tulee valitus lähettää kuukauden kuluessa tapahtumahetkestä kirjallisesti osoitteeseen:

Testpoint Oy / asiakaspalaute
Kurkimoisio 2 00960 Helsinki

Testpoint Oy varaa valitusten käsittelyyn kuukauden käsittelyajan.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Testpoint Oy ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, kuten odottamattomista säänvaihteluista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja. Testpoint Oy:lla on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este, ns. Force Majeure. Tällöin asiakkaalta ei luonnollisesti veloiteta mitään kuluja.