joopa joopa

Tilausristeilyt

Tervetuloa risteilemään Sipoon, Helsingin ja Espoon vesialueille!

Tarjoamma teille oman mielenne mukaisen juhlallisen tai rauhallisen merielämyksen.

Voit valita kuljetuksen saareen, retkikuljetukset sekä edustavat alukset juhliinne. Olipa tarpeesi sitten mikä tahansa voimme tarjota ikimuistoiset puitteet aluksillamme. Meri ja saaristo viimeistelevät tilaisuutenne. Suunnitellaan yhdessä. Te kerrotte toiveenne ja me pyrimme toteuttamaan ne. Voit valita myös valmiiksi suunniteltuja kohteita ja reittejä räätälöitynä teille sopivaksi. Toteutetaan unelmienne päivä merellä. Tervetuloa risteilemään NorsöLinelle.

Suunnitellaan yhdessä. Kertokaa toiveenne tai anna meidän ehdottaa valmiiksi suunniteltuja kohteita ja reittejä.

Räätälöitynä teille, edullisesti ja joustavasti, sekä tietysti tyylikkäästi. Toteutetaan toiveittenne mukainen päivä merellä. Tervetuloa NorsöLinen risteilylle!

Catering palvelut hoitaa ammattitaidolla yhtestyökumppanimme Base Event Kitchen myös omat tarjoilut ovat sallittuja. Kauttamme myös edustus- ja juhlatilat saaristossa.

Tarjoushinnat touko- ja syyskuussa 2018, M/S Norsö Ⅰ ja M/S Norsö Ⅳ

Vuosaari - Kaunissaari, vienti ja haku, saaressa max. 3h
900,00€

Vuosaari - Kauppatori / Hakaniemi, vienti tai haku
800,00€

Hakaniemi - Kaunissaari, vienti ja haku,
1100,00€

Kauppatori - Suomenlinna, ym. muut lähisaaret, vienti tai haku,
600,00€

Risteily 3h, lähtö ja paluu Kauppatori / Hakaniemi,
1000,00€

Risteily 3h, lähtö ja paluu Vuosaari,
800,00€

Hintaesimerkit voimassa kun kuljetukset päättyvät viimeistään klo 24.00 ja matkustajia enintään 98. Tarjoushintaisia kuljetuksia rajoitetusti. Käytettävä alus voi vaihdella, mutta vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Esimerkki hintoihin lisätään alv. 10%. Hinnat sitoumuksetta varaamme oikeudet muutoksiin. Hinnat voimassa vain sitoville varauksille, tilaukset laskutetaan etukäteen. Hinnat eivät ole voimassa viikonloppuisin, eikä erikois- / pyhäpäivinä. Hinnat eivät sisällä myöskään mahdollia lisämaksuja, kuten esim. Vallisaaressa perittävää henkilömaksua.